Založ si blog

Čo ešte musí spraviť? Podpáli Bratislavu?

Pri jeho výrokoch , myšlienkach či pózach už nikto nepochybuje, že je psychicky narušený. Choromyseľnosť našťastie málokedy prerastie až do šialenstva. S choromyseľným človekom sa dá ľahko manipulovať. Nevie vydržať mohutný psychický tlak. Aj preto, aktuálne robí to, čo robí. On to praktizuje pod zámienkou dobra, no choromyseľný človek si nedokáže uvedomiť dôsledky svojho konania. Hitler bol taktiež choromyseľný, a kroky, ktoré vykonal považoval za dobré a správne. „V mene ľudu“!

Mnoho ráz nám už ukázal svoju choromyseľnosť v priamom prenose. Pri psychickom vypätí sa to deje oveľa okatejšie. Slovenský národ by ho mal dostať na úplné psychické dno. Nebude už viac vedieť, čo zo sebou. Každým dňom nám bude viac a viac ukazovať svoju psychickú chorobu. Pre nás by bolo samozrejme najlepšie, keby psychický tlak nevydržal a odišiel z funkcie. Nedodržujme preto jeho „rady pomoci“. Bojkotujme jeho príkazy a zákazy. Robme si z neho srandu. Nezabúdajme na to, že každý z nás sa narodil ako slobodný. Pokiaľ tam budeme mať choromyseľného človeka, náboženského fanatika, agenta USA či jednoduchého sukničkára, bude to mať pre nás nepriaznivé dôsledky. Ignorujme ich. Keď nebudú mať silu, nevydržia.

To, že Slovensko je v problémoch, napokon priznala aj jedna primitívna teta, ktorej nulový talent jej nedovolil robiť bábkoherečku. Vyjadrila sa : „Štát je v srabe!“ Keby povedala, že je v svrabe, súhlasil by som s ňou! V podobe vysokopostavených činiteľov svrbí veľmi silno a je… hnusne nechutný. Reálny svrab vytvárajú malé roztoče, len do veľkosti 0,5 mm. Ten slovenský svrab vytvárajú roztoče omnoho väčšie, tak v rozmedzí 170 – 190 cm.

Nedávno som čítal status istého asistenta, ktorý počul vetu: „ Postaviť k múru a zastreliť!“ Neviem čo tým myslel, no pri súčasnej situácií plnej hnusných protislovenských roztočov, to už muselo napadnúť veľkému množstvu Slovákov.

Krutovládca Nero zničil (podpálil) Rím, „ten náš“ ničí celé Slovensko. Spôsobil škody, z ktorých sa bude krajina spamätávať ešte dlho. Ja si však myslím, že jeho psychický stav je natoľko vážny, že pre istotu by sa mu do rúk nemali dostať zápalky. Človek nikdy nevie.

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143264x
Priemerná čítanosť článkov: 3256x

Autor blogu

Kategórie