Založ si blog

Dezinformácie o dnešnom proteste v Bratislave

No, tak si to zhrňme. Dnes sa v Bratislave uskutočnil protest proti zákonu, ktorý pokojne môžeme nazvať zákonom šikanovania nezaočkovaných ľudí. Keďže som sa tohto protestu ako hrdý Slovák zúčastnil, viem ho posúdiť úplne objektívne. Po príchode domov, prečítaní niektorých mainstreamových médií a hlavne po pozretí správ na RTVS som sa už ani nerozčuľoval.

Čo nám prezentujú média?

1.Dav, ktorý ničil mesto.

  1. Dav, ktorého sa báli okoloidúci.
  2. Protestovali násilníci a psychicky labilní jedinci.
  3. Protestujúci obmedzili chudáčikov, obyvateľov Bratislavy.
  4. Protestujúci nepúšťali sanitky
  5. Protestujúci nevedia čo chcú a protestujú proti všetkému

Aká je realita?

  1. Dav neublížil nikomu! Údajné video, kde bola šoférka opľutá jedným z protestujúcich malo aj istý predvoj. Z auta sa začala táto „slušná posádka“ vyhrážať použitím kaséru, a podľa mojich informácií došlo aj k jeho použitiu. No existuje aj iné video (https://www.facebook.com/zdenka.chvalova/videos/342697297576352), kde auto šialenej osoby malou rýchlosťou vrazilo do davu protestujúcich. To je normálne? Média to neuverejnia, takže asi áno.
  2. Počas celej demonštrácie mohli ľudia pešo, či na bicykli prechádzať hore dole po námestí. Nikto nebol kontrolovaný, nikto neprechádzal zo strachom.
  3. 99 percent protestujúcich boli slušní ľudia. To, že sa nájde medzi protestujúcimi opitý debil, ktorý prišiel vyvádzať, je jasné. Nebodaj, na festivale pohoda, tak uznávaného medzi mladými naivnými liberálmi, sa nikdy neodohrala bitka? Ale tam je to dovolené. Tam sa ušúľa trávička zelená a pohoda jazz. No a to, že v televízií ukázali rozhovory len s „čudnými“ ľuďmi? Televízie robili desiatky rozhovorov. Samozrejme, že vybrali tie, ktoré sa najviac hodia do očkovacej propagandy.
  4. To, že pri proteste sa sťaží fungovanie istej skupine ľudí je normálne. Ako inak by mal prebiehať protest? Mali by ľudia mávať vlajkami na svojich záhradách? Čo sú to vôbec za debilné úvahy. Chcem zároveň (mimo tému) pripomenúť kolaps električkovej dopravy v Bratislave počas protestu „Za slušné Slovensko“. To však bolo organizované liberálnou západom podporovanou sebrankou, tým sa to prepáči. Protest organizovaný Slovákmi sa prepáčiť nemôže
  5. Počas protestu sa jeden krát stalo, že sanitka cez veľký dav neprešla. Zvláštne, že ešte v tom čase média písali o zopár protestujúcich. No ak by to bolo zopár, sanitka by prešla. No bolo nás tam rozhodne vyše 3000, keďže rátam prestriedavanie ľudí. Sanitka teda neprešla, lebo dav bol na sebe natlačený. Od tohto momentu sa každá sanitka púšťala. O to viac potešila podpora vodiča a záchranára jednej zo sanitiek 😊.
  6. Vieme presne, čo chceme a nepripustíme žiadne obmedzovanie našich práv. Ak si poniektorí mudrlanti myslia, že Slováci nedokážu ukázať svoju silu, sú na omyle. Minimálne trojhodinové zápchy v hlavnom meste a mohutný odpor sú toho dôkazom. A sila bude narastať, pretože Slováci idú do boja síce málokedy, no keď sa do niečoho zahryznú, stojí to za to.

 

No a poďme si ešte v skratke rozobrať názory politikov.

Heger sa poďakoval zaočkovaným ľuďom, naozaj úžasné vyjadrenie k protestu. To poukazuje na jeho autistický syndróm. On si jednoducho ide svoje…

Šeliga , ten malý fašista skrížený s černokňažníkom sa vyjadril, že nie donekonečna sa dá byť korektní a chápaví. Gratulujem. Dokázali ste svoju ľudskosť.

Remišová, keby ste nevedeli, to je tá skrachovaná bábkoherečka, ktorej tvár pripomína istý druh hovädzieho dobytka, odsudzuje útoky demonštrantov a násilie. Žiadne síce nebolo ale z kravy človeka neurobíte…

No a nakoniec pani Čaputová, tá sa k situácií nevyjadrila a jediné, čo spravila je, že požiadala o zvýšenú ochranu brány do prezidentského paláca. Však načo sa k takým dezolátom vyjadrovať? Načo sa starať o 600 000 ľudí, ktorým zmarila referendum?

 

Som nesmierne rád, že sa dnes zorganizoval, taký nádherný protest. Myslím si, že sebavedomie Slovákov zase o trošku vzrástlo. Videli sme, že sa to dá, a keď budeme chcieť, budeme to dávať jasne a tvrdo najavo. A dnes táto pomyselná bitka o krajinu určite neskončila. Vďaka všetkým zúčastneným. Je jedno či nás bolo 1875, 2147 alebo 2555. Podstatné je, že sme vynikajúco zastúpili 600 000 naštvaných ľudí, ktorým súčasná situácia prekáža.

MOR HO!

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143283x
Priemerná čítanosť článkov: 3256x

Autor blogu

Kategórie