Založ si blog

Smer stúpa, vláda krachuje. Treba vytiahnuť nahrávku.

Slovensko doslova raketovo obletela videonahrávka, v ktorej sa stretol Róbert Fico, Róbert Kaliňák s podnikateľom Bodorom. V prvom rade treba povedať, že na nahrávke nie je nič protizákonného charakteru, no aktuality.sk (protislovenská web stránka, ktorej jediným cieľom je rozbíjať stranu Smer-sd) z toho spravila senzáciu. Chytili sa aj ďalšie redakcie ako denník N, refresher a iné známe protislovenské živly.

KDE TO PRE BOHA ŽIJEME? Keď sa nahrávka, len tak akože, dostane do rúk súkromnému médiu, ktorého jediná snaha je zbohatnúť (a poškodiť). Ako je možné, že sa okamžite nezačalo pátrať po osobe, ktorá vypustila takúto nahrávku skôr, ako ju videl sudca? Namiesto toho, tu máme ďalšiu mediálnu kampaň, z ktorej budú profitovať média a strany súčasnej vládnej koalície, ktorá je v totálnom rozklade! Porušovanie zákonov sa pre ňu stalo už bežnou súčasťou fungovania….

Vládne média, pokojne ich tak môžeme nazvať, syčia od zlosti, keď vidia stúpajúce preferencie Smeru, klesajúce preferencie vládnych strán a stagnujúce Progresívne Slovensko. Je potrebné vytvoriť novú senzáciu. Slovenský národ je veľmi múdry, preto verím, že im na to neskočí. Je to totiž len a len snaha o diskreditáciu. Keď sa zverejnila nahrávka Kisku a Šuligu, tie isté média vtedy kričali o diskreditačných zámeroch zo strany Smeru a snahe vydierať. Vtedy to neboli dôkazy, vtedy to bol chudáčik dobrý anjel. Dnes sa meter výrazne zmenil..

Prestaňte sa prosím vzrušovať na novej nahrávke. Upokojte sa a doprajte si hlboký nádych a výdych. Pripomeňme si radšej iné kauzy, ktoré aktuality nerozmazávajú. Prečo? No.. Lebo Fico..

  1. Stretávanie sa Lipšica s Kováčikom
  2. Tajné stretnutie najmocnejších ľudí štátu v SIS (pre boha, kde to sme, aby politici riešili prácu za sudcov a prokurátorov???)
  3. Nahrávka Kisku a podnikateľa Šuligu
  4. Nahrávka (Kauza Sasanka) Sulíka s Kočnerom
  5. Igor Matovič, jeho prázdne daňové priznanie
  6. Nákup antigénových testov cez firmu z Trnavy
  7. Protiústavné Covid nariadenia vlády
  8. Diskriminácia neočkovaných ľudí
  9. Zmarenie referenda
  10. Finančná pomoc pre schránkové firmy na Cypre

Toto by sa riešilo, keby nebola väčšina médií na Slovensku skorumpovaná…

No a nakoniec, ešte jedno zamyslenie. Predstavte si, žeby sa podobný prípad odpočúvania opozičných politikov stal počas vlády Fica. To by bola hotová katastrofa, a myslím si, žeby davy naivných hlupáčikov a 15 ročných progresívcov, s podporou hercov v Bratislave skandovali za slušné Slovensko. Prípadne, keby sa to stalo v Rusku… Ak by bol odpočúvaný taký Navaľnyj, tak by sa celá Európa stavala na zadné a vyhlasovali by sa medzinárodné sankcie. A to nevravím o tom, keby sa to stalo v  Bielorusku… Takéto kroky sú jasným dôkazom zapredanosti médií, dvojakého metra a rozkladu práva na Slovensku.

 

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143473x
Priemerná čítanosť článkov: 3261x

Autor blogu

Kategórie