Počuj Klus, daj si odchod a poklusom klus!

27. októbra 2021, bonum, Nezaradené

Známy extrémista s myslením, za ktoré by sa nemusel hambiť ani Herr Major z fašistického Nemecka, zverejnil včera 26.10.2021 na sociálenej sieti výlevy svojej choroboplodnej fantázie. V jeho statuse obťažuje slušných občanov jeho zvrátenými názormi o tom, ako sú zaočkovaní ľudia vlastne diskriminovaní, o tom, že režim OTP chce zmeniť na režim OP… Ďalej fantazíruje o zákaze prakticky všetkého pre neočkované osoby. Tento človiečik chce vraj „motivovať“ ľudí k dobrovoľnému (?) očkovaniu. To aj napríklad nevpustením neočkovaných ľudí do zamestnania. Samozrejme pod rúškom, k jeho výrokom veľavravného slovíčka, SLOBODA!

Politika SaS pritom odveky razí teóriu, že každý si je sám strojcom svojho šťastia. Teóriu o štáte, ktorý by mal len kúrit a svietiť. Páni politici, dodržujte svoje slová! Nechceli ste sa miešať do života ľuďom, tak sa teda nemiešajte ani do očkovania. Kto chce, zaočkovat sa dá. Kto nechce, ten sa nedá. Vy tak vehementne presadzujete liberalizmus. Liberalizmus je tolerancia voči iným názorom (zdroj: Wikipédia). Prestaňte už rozdeľovať ľudí na dobrých a zlých. To nebolo ešte nikdy v histórií prospešné. A myšlienky o neposkututní preplatenia neočkovaným za prípadnú liečbu rovno vyhoďte z hlavy. To by sa totiž nemohla preplácať ani fajčiarom či alkoholikom… Ja viem, váš predseda Riško si postavil kampaň na legalizácii marihuany a možno si radi v centrále Sasky zahúlite, no nepreháňajte to. Potom vypisujete na internet bludy a nemôžete sa sústrediť na riadenie chodu republiky.

Milí Martinko Klus,

Všetci si ťa pamätáme ako „nestranného a nezávislého“ politológa z obdobia parlamentných volieb 2010. Už vtedy bolo jasné, že za tvojou pubertálnou tvárou sa skrýva povaha diabla. Povedz svojim kolegom, o nás Slovákoch, ktorých už nebaví hrať sa s vami vaše hry. A radím ti jedno. Poklusom KLUS… preč z  verejného života. Nechceš predsa, aby ťa po skončení volebného obdobia na ulici ………..aj za bieleho dňa. Nie si pán boh ani predseda vesmíru. Si len štátny tajomník. Také malé hovnivko, resp. ohnivko veľmi špinavej a hrdzavej reťaze.