Založ si blog

Extrémne nízke IQ zistené u členov GLOBSEC-u

 

Náš všeobecne obľúbený premiér Igor Matovič už niekoľko mesiacov šíri strach medzi obyvateľmi Slovenska. Na jar, počas prvej vlny „pandémie“ šíril poplašné správy, najbližšie k tomu pridáva aj šírenie nenávistných prejavov. V čase keď šikanuje slovenských občanov nezmyselnými opatreniami tipu nosenia rúšok v reštaurácií (Americkí vedci asi zistili, že keď sedíte s pivom v ruke, vírus sa v reštaurácií nešíri, no keď dopijete, začne sa šíriť. Taktiež, že do 22:00 je neaktívny, po 22:00 naberá svoju vražednú silu…), vláda SR si aj tak neodpustila organizovanie GLOBSEC-u 2020. O pozvaní bieloruskej trpiteľky Cichanovskej písať nebudem. Zaujímať ma budú zverejnené fotografie, v porovnaní so zverejnenými informáciami na facebookovom profile Igor(k)a Matoviča.

4.10.2020 zverejnil Igor Matovič prebraný príspevok zo stránky Zomri, ktorá je všeobecne známa svojimi drzými a arogantnými prejavmi, ktoré podnecujú neslušné správanie.

Jedná sa o šialené výlevy istého lekára… Zarážajúce sú nenávistné prejavy, zarážajúcejšie, že to facebook ešte nezablokoval a naj(ne)záražujúcejšie, že si to dovolil zdieľať premiér SR.

Opakujem, že v čase rúškovej šikany a vyhrážania sa Slovákom sa organizovala akcia GLOBSEC. Z nej tiež vzišli nejaké tie fotografie.

VIDÍTE NIEKDE RÚŠKA? Ja totiž nie

 

Dňa 10.10.2020 v popoludňajších hodinách zverejnil Matovič na facebook profile nasledovný obrázok s popisom „Rýchlotest zadarmo“.

 

O pár hodín na to Matovič poprial na facebooku jeho priaznivcom dobrú noc. Pridal k tomu taktiež #ĎakujemŽeSteZodpovední

ĎAKUJEME pán premiér. Vašim rýchlotestom ste nám ukázali úroveň IQ u členov GLOBSEC-u, vrátane vás či pani prezidentky. Teraz je nám aspoň jasné, prečo tak zle nakladáte s mocou, ktorú vám dali ľudia vo voľbách . Podľa Matovičovho IQ testu sa nám pán premiér priznal, že jeho IQ nemá ďaleko od hodnoty „húpací koník“. Jeho nestálym a nepredvídateľným uvažovaním nám stále viac a viac odkrýva aj „rúško“ jeho predpokladov na vysokú štátnu funkciu.

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 142534x
Priemerná čítanosť článkov: 3239x

Autor blogu

Kategórie