Založ si blog

Zakážme intímny život. Pre istotu. ..

Najväčšie riziko nákazy je aktuálne doma medzi najbližšími! Veta, ktorú pred niekoľkými minútami (dňa 11.10.2020) vyslovil na tlačovej besede minister práce, sociálnych vecí a rodiny, Milan Krajniak. Nie ľudia zo zahraničia, svadobníci či ľudia na oslavách. Nakazíte sa u vás doma. Na choromyseľné šírenie strachu zo strany vlády si už zvykáme. Tento raz sa však latka zdvihla ešte o úroveň vyššie. Domov je pre človeka symbol bezpečia. Množstvo Slovákov, ktorí podľahli tlaku pandémie sa bojí chodiť prakticky všade. Cítili sa dobre už len doma. Vládni predstavitelia chcú Slovákom ubrať  pocit bezpečia už aj doma! Po dnešku sa ruší aj to jediné bezpečné miesto, ľudský domov.

Ako občan SR mám pre koronavládu jeden návrh. Zakážme domov. Zakážme, aby sa manželia stretávali s deťmi, či navzájom. Každý po príchode domov rýchlo utekajme do našej izby, v ktorej sa bude nachádzať posteľ, kopa rúšok, dezinfekcia, mobil a počítač. Každý z nás buďme zavretí vo vlastnej izbe a neprichádzajme do kontaktu s rodinnými príslušníkmi. Čo keby náhodou…? Komunikujme maximálne cez mobil. Online komunikácia je totiž bezpečná. Jediná činnosť, ktorej by sme sa mali venovať, je sledovanie negatívnych informácií na svojom mobile…Rodičia, nerozprávajte sa so svojimi deťmi. Ženy, muži, nebuďte večer spolu v jednej posteli. Každý zvlášť vo vlastnej izbe, aby ste sa nenakazili. Pán premiér, v našich bydliskách by sa mali taktiež udržiavať dvojmetrové odstupy. Váš minister to predsa prezentuje ako najväčšiu hrozbu! Nosme rúška aj doma, nešportujme… Mám ešte jeden, posledný návrh. Zakážme intímne  zblíženie. Vyrieši sa tým veľa. Intímna blízkosť bude zrušená, a tým sa zamedzí šírenie choroby medzi obyvateľmi jednej domácnosti. Zabránime šíreniu choroby AIDS (na ktorú mimochodom zomrelo minulý rok 397 000 ľudí na planéte). A najlepšie na záver. Zabráňme rozmnožovaniu ľudí. Planéta je aj tak preplnená. Aspoň nás tu bude menej.

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143212x
Priemerná čítanosť článkov: 3255x

Autor blogu

Kategórie