Založ si blog

Testovanie alebo štátny teror?

 

V sobotu a nedeľu sa na Slovensku uskutoční PROJEKT ŠTÁTNY TEROR. Zástancovia si ešte neuvedomujú jeho nevýhodný dopad na celkové spoločenské zdravie. Väčšina Slovákov je ochotná zúčastniť sa ho, no počet odporcov prudko narastá. Stačí si prečítať komentáre na facebooku pod príspevkami blázna alebo toho militaristického plešatého agenta USA. Choromyseľný blázon sa už prejavuje natoľko, že je nemožné si to nevšimnúť. Syndróm „Všetci sú proti mne“, je prejav paranoje. Kapacity Slovenskej lekárskej komory, asociácie súkromných lekárov, opozícia či iné rôzne kapacity tvrdia, že TESTOVANIE JE NEBEZPEČNÉ!  Führer celého tohto projektu si to však stále nedokáže uvedomiť.

Všetky definície (napísané kurzívou), ktoré budú uvedené v tomto článku pochádzajú z knihy PSYCHIATRIA, Jozef Kavka a kolektív, učebnica pre lekárske fakulty, ktorú schválil rektorát Univerzity P. J. Šafárika v Košiciach.

Symptóm velikášstva (jeden zo symptómov paranoje), túžby po sláve a zdôrazňovania významu vlastnej osoby je patologický, ak má charakter bludu a vyjadruje tendenciu akejsi hypertrofie „JA“.

Predseda vlády túži po sláve. Po tom byť prvý na svete a uznávaný. Cena ľudských životov je nepodstatná, pretože JA.

Symptóm vzťahovačnosti (ďalší zo symptómov paranoje) označuje tendenciu človeka vzťahovať na svoju osobu, na seba aj také veci a udalosti, ktoré nemajú reálny základ, alebo je ich súvislosť náhodná, prípadne nemajú taký význam, aký im človek so vzťahovačným myslením pripisuje.

Symptóm vzťahovačnosti vytvára neschopnosť prijať názor s prítomnosťou dotklivosti. Tá potláča reálne a pravdivé názory (nielen) Slovenskej lekárskej komory. Matovič nazval prezidenta SLK, a tým i všetkých členov komory, bludármi. Prezident Marián Kollár je štatutárny a regulárne demokraticky zvolený. Reprezentuje lekárov a názor samozvaného MUDr. Matoviča je v tomto prípade absolútne bezpredmetný.

Reformátorský syndróm. Hovorí sa o ňom, ak človek vytvára také reformy, spoločenské, politické, náboženské, filozofické, administratívne, ZDRAVOTNÍCKE, prípadne iné, ktoré nie sú zjavne NIČÍM PODLOŽENÉ a NIE SÚ DOSTATOČNE LOGICKÉ.

Je až absurdné a nelogické, aby sa ľudia združovali na jednom mieste, ešte k tomu počas studených jesenných dní stáli dlhé minúty v radoch na svoj test. To nepochybne spôsobí zhoršenie zdravia. Treba mať na pamäti, že reformy zo zdanlivo zlého stavu nemusia vždy dopadnúť dobre.

Senzitívna vzťahovačnosť sa pokladá za samostatnú formu paranoje. Vytvára sa u ľudí, ktorí nevedia bojovať a aktívne presadzovať svoje predstavy, hoci majú cit krivdy. Vytvára sa u nich cit menejcennosti, no súčasne by chceli vyniknúť. Nastáva u nich určitá polarita, lebo i keď uznávajú svoje nedostatky, súčasne sa domnievajú, že by si ich ľudia preto nemali viac všímať.

Ďalšia z jednoznačne uvedených definícií, ktorá nepotrebuje komentár.

 

Paranoidná psychopatia . Pre túto formu psychopatie je príznačná nadmerná egocentrickosť a neschopnosť posúdiť významnosť svojej osoby vo vzťahu k spoločnosti. Vytvára sa taký formát osobnosti, pri ktorom je tendencia chápať neutrálne alebo priateľské správanie iných ľudí ako nepriateľské a znevažujúce. Paranoidní psychopati sa nesprávajú podľa reality, ale podľa toho, ako realitu sami hodnotia, a zvyčajne to býva v ich neprospech, lebo sú trvalo podozrievaví a zvýšene precitlivelí.

Testovanie bude mať na ľudstvo nevýhodný dopad. Palička, ktorú vám strčia hlboko do nosohltanu vám môže vírus z okraja nosa  vniesť dnu do tela. Ten sa podráždi a prepukne. V kombinácií s dlhým pobytom pred odbernými miestami a jesenným sychravým počasím je to nebezpečná kombinácia. Nebojím sa napísať, že celoplošné testovanie možno považovať za riadený genocídny proces, ktorého dôsledky budú mať v budúcnosti s istotou právnu dohru. Zdravie, to nie je len neprítomnosť choroby, ale i stav úplnej duševnej a sociálnej pohody (podľa definície WHO). Pojmy ako pohoda, pokoj či radosť však táto krutovláda štátneho teroru vymazala zo slovníka slovenského jazyka.

Na záver ešte skonštatujem jedno. Človek sa na psychiatriu musí prihlásiť sám. Nemožno ho donútiť. Jedine ak by bol nesvojprávny. Ak sa chce liečiť, má dvere otvorené, ak nie, nemal by sa angažovať vo verejných funkciách. Môže totiž napáchať obrovské škody.

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 142523x
Priemerná čítanosť článkov: 3239x

Autor blogu

Kategórie