Založ si blog

Zákon o popieraní koronavírusu

Žiadna, tak povediac, slobodná doba netrvá dlho. Počas histórie ľudstvo mnoho ráz čelilo potláčaniu práv a slobôd. Niekto si myslí, že ľudské práva rokmi narastajú. Opak je pravdou. Počas stredovekých antislobodných praktík sme sa ako ľudstvo vrátili v čase, a trvalo desaťročia, kým sa stav a právne povedomie vrátili do pôvodných koľají. Doba koronavírusová bude presne tá, o ktorej sa o 500 rokov budú deti učiť ako o stredoveku súčasnosti. Samozrejme, za predpokladu, že sa ľudstvo samo nevyhubí, resp. nebudú svetu vládnuť hnusní a fašistickí diktátori, prahnúci po miliardových kontách (a choromyseľní a blázniví poslíčkovia typu Igorko z Trnavy). Som optimista, verím, že zlo sa zničí samo. Otázne je, či sa sami zničia vrcholní predstavitelia deštruktívnej moci peňazí, alebo sa zničíme ako celok, zvaný ľudstvo na Zemeguli. Dúfam v to prvé.

17.11.1989 vraj na Slovensku začala demokracia a sloboda. Tá trvala zrejme iba milisekundu, keďže od 18.11.1989 už prestala platiť. Podľa rôznych nadácií, financovaných pochybnými západnými fondmi žije Európa v slobode, demokracií a usilovne buduje právne štáty. (Mimochodom zamysleli ste sa niekedy nad pojmom „právny štát“? Čo to je? Žiadna definícia neexistuje. Aj otrokári mali práva. Zmlátiť otroka, prípadne aj zabiť…. Tiež to bol právny štát, no nie…?) Práve v Európe sa tak často opakovaná sloboda rozplynula takmer do neznáma. Aké druhy slobôd dnes v našej spoločnosti nájdeme?

Sloboda slova? Asi nie. Povedzte SLOBODNE na ulici, že chcete žiť v spoločnosti bez migrantov, transgenderových dúhových pochodov, že by ste najradšej zaorali cigánsku osadu na poli za dedinou. Môžete to povedať? Prípadne, že nie ste presvedčený o zločinoch komunizmu? Ak máte takéto myšlienky, nemôžete ich prezentovať verejne. To však nie je sloboda slova. Americký model slobody slova tvrdí: „Hranie sa na vojnu, nie je vojna“. Presadzovateľom novodobej kapitalistickej slobody sa už tento model prestal páčiť.

Sloboda pohybu? Pár mesiacov dozadu by tieto riadky brala väčšina populácie ako sci- fi príbeh s príchuťou dobrého matrošu. Dámy a páni! TO JE REALITA! Je reálne možné, že budúci rok sa po iných krajinách poprechádzate len s Covid pasom povinného očkovania. To nie sú žiadne tzv. hoaxy a konšpirácie. Pri prvom probléme, resp. pseudoprobléme akým koronavírus je, stratili pojmy ako Schengenský priestor význam. V roku 2009 nám tu predstavitelia EÚ s úžasom otvárali cestu medzi nich. Vo veľkom sme mohli zahodiť pasy… Trvalo to 11 rokov, a sme tam kde sme boli. Akurát s tým problémom, že sa Európa začala ponárať do problému plného migrantov.

Máme tu aj nejakú slobodu vlastného tela? Slobodu, či si necháte spraviť lekársky zákrok alebo či sa dáte zaočkovať? Po novembrovom „dobrovoľnom“ testovaní sa mnoho ľudí osobne presvedčilo, po decembrovom sa presvedčí hádam viac. Ešte lepšie by bolo, odignorovať ho úplne, tak ako to spravím aj ja. Samozrejme opäť bude maximálne plne osobne „ DOBROVOĽNé“, ktoré ale podľa Matoviča vlastne nebude úplne dobrovoľné… teda, on sa nám priznal.. ani to prvé zas nebolo úplne dobrovoľné…hahaxixi. To kde sme, vážení? Predseda vlády je nekompetentný orgán (orgán v pohlavnom ústrojenstve), ktorý so svojou podlou družinou ničí Slovensko, a zbíja vlastných občanov v podobe nutnosti vykonať so sebou lekársky zákrok! Ak nevykonáte, prídete o peniaze. To je na úrovni zbojníctva a pirátstva.

Ale nezabúdajme, sme predsa slobodní. Fuj fuj, čo bolo predtým, ten hnusný socializmus, keď sme mali sociálne výhody, nemohli sme cestovať bleee… ten hnusný Mečiar, ten hnusný Fico. On je všetkému na vine, fuuuuj, Kotleba, Harabin, Čarnogurský a ďalší… Je to teraz strašné ale bleee to ostatné je otras, ešte radšej nech je tu ten Matovič. Aspoň všetkých zlých pozatvára . (Nezabúdajte na to, aby za názor raz nezavrel aj vás).

Nie je to zrovna filozofické a napohľad krásne čítanie, no je to postoj, stále veľkej skupiny Slovákov. Ľudia, prosím, spamätajte sa a začnite používať rozum.

Pri čítaní epitafu na náhrobnom kameni slobody v dnešnej spoločnosti už chýba len zopár… Čo tak zapracovať do legislatívy zákon o popieraní koronavírusu.

  • 23, ods. a) Kto popiera následky koronavírusu na ekonomike Slovenskej republiky, či na psychike a majetku jednotlivca, ktoré boli spôsobené ničivými vlnami pandémie potrestá sa odňatím slobody na 3 až 5 rokov
  • 23, ods. b) Kto navádza ostatných na nedodržiavanie pandemických opatrení, či navádza iných občanov SR na odpor voči očkovaniu, potrestá sa odňatím slobody na 5 až 10 rokov.
  • 23, ods. c) Kto sa vedome nedal zaočkovať a ani nenosí rúško potrestá sa odňatím slobody až na ……

Drahí Slováci,

Uvažujte, overujte informácie a neverte všetkému, čo vám natára táto fanaticko – populistická vládna garnitúra. Nedajme si vziať slobodu. Vašu, vašich blízkych a celého Slovenského národa. Prenasledovanie za protisystémové a protivládne názory vedie k totalite, a tú predsa nechceme. Dejú sa tu zákulisné ťahy, ktoré pre tzv. pandémiu nevidno. Ako keď kúzelník zamáva paličkou a ukáže vám, aby ste sa  pozerali TAM. Popri tom sa kúzlo deje úplne inde a vy nakoniec len neveriacky krútite hlavou. Volá sa to odvedenie pozornosti. To sa deje práve teraz, a keď sa to skončí budete len neveriacky krútiť hlavou, čo sa to stalo priamo pred vašim zrakom. Vtedy však už bude kúzlo dokonané.

Bojujte za spravodlivosť!  VERÍM V SKUTOČNE SLOBODNÝ SLOVENSKÝ NÁROD!

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 142526x
Priemerná čítanosť článkov: 3239x

Autor blogu

Kategórie