Založ si blog

Veľká úmrtnosť. Kvôli COVID-u ? Alebo kvôli zanedbanej starostlivosti? ??

 

V decembri roku 2020 údajne na území Slovenska zomrelo najviac ľudí od 2. svetovej vojny. Kvôli čomu? Alebo skôr, kvôli komu???

Údaje zo zdroja TASR (Link: https://www.teraz.sk/slovensko/vlani-zomrelo-v-sr-takmer-59000-ludi/526950-clanok.html) udávajú, že minulý rok bol rekordný v počtoch úmrtí. Ako všetko v dobe covidovej sa samozrejme pripisuje…. no hádajte čomu? Predsa COVIDU! Údaje štatistického úradu SR tvrdia, že do konca septembra sa úmrtnosť na Slovensku vôbec nezvýšila.

(Otázka č. 1 : Koľko klamlivých dezinformácií  a hoaxov vytvorili niektorí politici a niektoré média v lete minulého roka? Svorne predsa tvrdili už v Septembri o zvýšenej úmrtnosti, o tom ako nestíhajú krematória. Čo to bol za blud? V septembri? Odkiaľ čerpali informácie, keď teraz ŠÚ SR oficiálne oznámil, že do začiatku októbra sa úmrtnosť nezvýšila! )

Pokračujeme ďalej. Od začiatku októbra do konca Novembra sa úmrtnosť zvýšila. Vraj kvôli Covidu.

(Otázka č. 2: Kde máme dôkaz o tom, že vyššia úmrtnosť bola spôsobená COVID pozitívnymi ľuďmi? Čo ak bola spôsobená zanedbanou zdravotnou starostlivosťou, v dôsledku koronašialenstva? Ľuďom sa odkladajú operácie, vyšetrenia… To nespôsobuje zvýšenú úmrtnosť?)

Najvyššia úmrtnosť bola v mesiaci december 2020. Najviac z toho bolo seniorov vo veku 65 – 74 rokov.

(Otázka č. 3: Kedy sa realizovalo prvé kolo celoplošného testovania? V prvých dvoch týždňoch mesiaca November. Odkedy vás nemocnice neošetria ani na banálny problém? A ak áno, len s negatívnym testom? Žeby od Novembra? Následok celoplošného testovania? Áno, presne tak! )

(Otázka č.4 : Čo ak vyššia úmrtnosť vôbec nie je spôsobená koronavírusom, ale totálne zanedbanou zdravotnou starostlivosťou občanov SR? Kto je na zdravotnú starostlivosť najviac odkázaní? No predsa seniori. )

Týmto seniorom dopriali naši fašistickí vládcovia ešte bonus v podobe povinného testovania. Viem je to krutá veta, ale hodí sa sem lepšie, ako čokoľvek iné. NECH ICH TO DORAZÍ! My aspoň zarobíme! Asi tak by sa dalo v skratke popísať uvažovanie Krajčího, Naďa, Krajniaka… No a samozrejme toho najkorunovanejšieho z korunovaných – Matoviča. A zarobiť na tom zarobili veľmi pekne!

Množstvo Slovákov stále nechápe, že COVID nie je jediné, čo vás môže zabiť. Včas nezistená rakovina, infarkt či mŕtvica napr. zo zvýšeného psychického tlaku, ale aj zápal pľúc, priedušiek či chrípka z niekoľkohodinového čakania v zime a pri mase ďalších ľudí… Áno, aj to spôsobuje smrť.

Za zločiny proti ľudskosti raz budú vládni šmejdi súdení. Som o tom presvedčený. Choromyseľné opatrenia oproti ostatným krajinám si ich počkajú na súdoch už o niekoľko rokov.

Nakoniec už len jedno. #referendum2021

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 142532x
Priemerná čítanosť článkov: 3239x

Autor blogu

Kategórie