Založ si blog

Antisemitizmus vs. Antislovakizmus: Porovnanie holokaustu židovského a očkovacieho

Slováci sú mimoriadne výhodný národ. To je jednoznačný dôvod, prečo ležíme v žalúdku niektorým rozsievačom zla. Dokážeme ich rýchlo prekuknúť. Práve preto sme často stavaní do role konšpirátorov, antivaxerov, dezolátov, priaznivcov antisemitizmu… Dnes už mnoho politikov poukazuje na podobnosť dnešného očkovacieho šialenstva, ktoré je prejavom čistého fašizmu so segregáciou židov počas 2. svetovej vojny. Množstvo historikov so židovským pôvodom sa voči tomu bráni, no to nateraz vynecháme. Zaujalo ma totiž niečo iné, a to článok z aktualít.sk (áno, to je tá protislovenská stránka, ktorá rozvracia našu republiku). Ten bol zverejnený dňa 18.2.2020, teda v deň, keď o (falošnej) pandémií na Slovensku nebolo ani chýru, ani slychu jestvuje v ňom riadna paralela s dneškom.

Link na článok : Od Štúra ku Kotlebovi: Kde sa v Slovákoch zobrala nenávisť (rozhovor) | Aktuality.sk

Tento článok je jedným z mnoha dôkazov o tom, že dnešné praktiky voči neočkovaným prerástli vo fašizmus a je relevantné, prirovnať ho k segregácií židovského národa. Koniec koncov, aktuality, ako jeden s propagačných webov to priznali sami.

Poďme článok rozobrať. Píše sa v ňom:

„Obrali ich o základné ľudské práva, „označkovali“ žltou hviezdou, ponižovali, šikanovali a napokon poslali do táborov smrti. Vojnový slovenský štát na čele s prezidentom a katolíckym kňazom Jozefom Tisom vyviezol zo svojho územia takmer 60-tisíc Židov. S tichým súhlasom tisícov Slovákov, ktorí uverili propagande, hlásajúcej, že Židia žili na ich úkor.“ Okrem iného boli označovaní za parazitov.

„Obrali ich o základné ľudské práva“ – Súvislosť s opatreniami je mohutná. Neočkovaných ľudí oberajú o ľudské práva dennodenne viac a viac. Postupná, salámová metóda, je zdá sa byť účinná. Začalo to testovaním, pokračuje vakcináciou. (Kam to môže až dôjsť?) A ten, kto sa nepodriadi, príde o časť ľudských práv. Ten, kto uctieva osobnostnú slobodu, nebráni iným v ich názoroch je príčinou zla. Uvedomte si, že zdraví ľudia NEMOŽU NAVŠTEVOVAŤ REŠTAURÁCIE, SLUŽBY, A ANI PRACOVAŤ. TU O PORUŠOVANÍ ĽUDSKÝCH PRÁV NIETO POCHÝB.

„označkovali“ žltou hviezdou“ – v tomto prípade sa zvolil opačný postup, a označkovali sa ľudia tzv. Covidpassmi.

„ ponižovali“ – nadávky do opíc a dezolátov sú na dennom poriadku.

šikanovali“ – šikanovanie v práci kvôli nezaočkovanosti sa stáva bežnou súčasťou našich životov.

. S tichým súhlasom tisícov Slovákov, ktorí uverili propagande“ – Tichý súhlas Slovákov, ktorý uverili propagande… Čo viac k tomu dodať? Očkovacia propaganda je nebezpečná a mnoho Slovákov stále verí rôznym protislovensky naladeným médiam a politikom.

, hlásajúcej, že Židia žili na ich úkor.“ – vymeňme slovo Židia za neočkovaní a táto veta nadobudne veľmi reálny charakter…. Mnoho očkovaných berie nás neočkovaných akoby sme žili na úkor ich slobody.

Okrem iného boli označovaní za parazitov. – Dnes sme označovaní za parazitov zdravotného systému, a to aj otvorene z úst niektorých čelných predstaviteľov.

 

Článok však disponuje aj ďalšími protislovenskými myšlienkami…

„Štúr však Židmi nebol posadnutý. Nemyslel si, že existuje celosvetové sprisahanie Židov. Zovšeobecňoval to, čo videl. Šíril predsudky. Nebola to však ideológia. Nehovoril, že Židia sú zodpovední za všetky problémy a že môžu za všetko zlo. Na takej úrovni zďaleka nebol.“ –

-Štúr naznačoval v knihe Slovanstvo a svet budúcnosti isté súvislosti, no vyloženie ich prenechám na každého. Kniha je v predaji a mala by byť povinným čítaním pre každého Slováka. V žiadnom prípade však nešíril predsudky. Písal len rokmi overené názory našich predkov a ako prvý niektoré z nich publikoval. Je nutné uvedomiť si, že ak by dnes žili Štúrovci, boli by v dnešnej dobe považovaní za konšpirátorov, šíriteľov hoaxov tak isto, ako dnešní presadzovatelia hodnôt Slovanstva.

Takže konšpirácie sa šírili aj cez členov katolíckej cirkvi?

V priebehu 19. storočia katolícka cirkev zisťovala, že stráca moc. Vatikán premýšľal, ako sa presadiť v modernom svete a získať späť pevnú pôdu pod nohami. Začal preklínať všetko moderné. Moderna, osvietenstvo aj liberalizmus boli vykresľované ako zlo.

V katolíckom prostredí sa začal presadzovať názor, že osvietenci, liberáli a slobodomurári sa sprisahali proti cirkvi. Neskôr sa začalo tvrdiť, že sprisahanie vedú Židia.

-Či už veriaci ste alebo nie, cirkev v tú dobu nahrádzala média. Prostý ľud sa o Štúrovských počinoch dozvedal najčastejšie od farárov a kňazov zo slovanským zmýšľaním. Tí boli vzdelanejší a dostalo sa ku nim množstvo informácií. To sa samozrejme nepáčilo vtedajším vládcom. Liberalizmus oproti tradíciám bol pretlačovaný už vtedy. Samozrejme vieme prečo…

Milé aktuality, ďakujeme vám za krásne zhrnutie toho, aká je súčasná doba nevýhodná a fašistická. V článku vravíte o antisemitizme a „mentálnej zaostalosti“ Slovákov. My v tom však vidíme presný opak. Vidíme v tom roky pretrvávajúci boj voči nášmu národu, voči ľuďom so slobodným myslením, ktorí sa nenechajú obalamutiť rožkom…

Ľudia, ktorí zvažujete očkovanie. Rozmyslite si to dobre, aby ste neskôr svoje rozhodnutie neoľutovali. Nevzdajte sa svojej osobnostnej slobody len kvôli pocitu slobody falošnej. Nenechajte, aby vám strach rozosievaný od čelných predstaviteľov krajiny, zatemnil mozog. Zostaňte pokojní a slobodní. To je totiž to, čoho sa „tí hore“ najviac obávajú. Slobodných, pokojných ľudí, ktorí si nepripúšťajú nič zlé, a ktorí nerešpektujú nezmyselné nariadenia.

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 142553x
Priemerná čítanosť článkov: 3240x

Autor blogu

Kategórie