Založ si blog

Urážky od Naďa či priaznivcov Zomri sú najväčšou poctou

Opice, dezoláti, antivaxeri, konšpirátori, hoaxeri…. Takéto slovíčka si v poslednej dobe vypočuje, resp. prečíta väčšina populácie Slovenska, ktorá je zjavne nespokojná s touto vládou, otvorene hlásiacej sa k fašizmu.

Jedným z „hláv“ našej vlády je aj minister obrany Naď. Tento nevýhodný a agresívny bulo nadáva ľuďom do opíc a dezolátov. Ľuďom, ktorí nerobia nič zlé, len nesúhlasia s ničením svojho zdravia a demokracie na Slovensku. Za to, že sa odmietajú podriadiť neprávostiam sú vládou šikanovaní. Kladivo na čarodejnice, ako vyšité…

Zaujímavú skupinku spoločnosti tvoria aj ľudia, podporujúci túto vládu. Aj vo fašistickom Nemecku sa našli mnohí, ktorí boli z Hitlera otvorene nadšení, a verejne lynčovali všetkých s iným názorom. Teraz sa deje čosi podobné. Týchto podporovačov systému musíme mohutne poľutovať. Podľahli propagande politikov a niektorých médií. Verím a dúfam, že množstvo z nich sa uzdraví a stanú sa z nich hrdí Slováci, presadzujúci záujmy svojej krajiny. Týchto poľutovania hodných ľudí spája zväčša náklonnosť k liberalizmu alebo súčasnej vláde, odpor k tradíciám, hanlivé vyjadrovanie sa o Slovensku, čítanie denníka N, aktualít, facebookového Zomri… a hlavne pocit ohromného vzdelania. Väčšina vyššie spomenutých ľudí sa nachádza v Bratislave, kde je už odjakživa najmenej proslovenská atmosféra.

Samostatnú kapitolu tvoria protislovenský novinári ako Tódová, Soltész atď… K tým sa ani nemusíme vyjadrovať. Každému je nad slnko jasné, odkiaľ sú platení a aké záujmy obhajujú.

A takýto ľudia idú nám, Slovákom, nadávať do dezolátov… Je to vlastne smiešne…

Drahí Slováci, buďte hrdí na to, že vás takýto ľudia urážajú. Pozrite sa na to z opačnej strany. Pokiaľ sa na vašu adresu hanlivo vyjadrujú predstavitelia súčasnej vlády, nevzdelaná a zmanipulovaná časť slovenskej populácie a pár zapredaných novinárov, znamená to, že ste pre nich nepohodlní. A to je česť! Boja sa vás a snažia sa vás umlčať, znechutiť, naštvať. Nedajte sa. Súčasný systém potrebuje, aby boli ľudia znechutení alebo nervózni, prípadne depresívni. Neurobte im tú radosť. Ostaňte nad vecou a presadzujte svoje názory. Myslite na to, že Slováci rozhľadení a nenechajú sa jednoducho zmanipulovať. To, že na internete vypisuje zopár ľudí, hrajúcich sa na Slovákov, hanlivé komentáre, je nepodstatné. Stále ja nás totiž väčšina. Tá väčšina, ktorá nesúhlasí zo súčasnými zvrátenými praktikami! Spomeňte si na to, že v každom systéme sa vládnuca vrstva snažila odstaviť nepohodlných ľudí, ktorí sa hlásili k opačnému názoru. Dnes je to úplne rovnaké. Naši potomkovia sa budú na nás pozerať tak, ako sa my pozeráme na stredovek… Neverte falošným dristom o slobode slova a demokracií. Slobodu si musíme vybojovať.

Vidíme sa na proteste 17. novembra!

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143556x
Priemerná čítanosť článkov: 3263x

Autor blogu

Kategórie