Založ si blog

Táto vláda nedovládne, nesmie!

Nedeľné zasadnutie krízového štábu prinieslo opäť vlnu ničivých opatrení. Veľmi zaujímavé boli aj reakcie jednotlivých zastupiteľov vládnych politických strán. Sulík odišiel predčasne skôr a zriadil si vlastnú tlačovú konferenciu. Navzájom si s Matovičom povymieňali slová kritiky. Neskôr prišiel Krajniak, ktorý so zvýšeným a ráznym hlasom prezentoval jeho názory. Hneď na to na facebooku zverejnil status, ktorý bol zdieľaný aj Igorom Matovičom. Čakalo sa na tlačovú besedu Igora Matoviča a hlavného hygienika Mikasa o nových opatreniach. Vlastnú tlačovku zorganizovala aj netalentovaná bábkoherečka a predsedníčka Za ľudí, Veronika Remišová. Ešte stále sa čakalo na ohlásenú tlačovú konferenciu. Po tomto ochotníckom divadielku, ktoré nám vláda ukázala sa čakalo ešte takmer 2 hodiny na konečný verdikt krízového štábu. Nosenie rúšok v exteriéri, zatvorenie fitness centier, plavární či otvorenie reštaurácií len v exteriéri… REŠTAURÁCIE V OKTÓBRI LEN V EXTERIÉRI! To je choromyseľné ničenie podnikateľov. Tieto opatrenia nemá zmysel ani komentovať, pretože zmysel nemajú… Igor Matovič sa každým dňom viac a viac správa ako diktátor. Neverí už zrejme nikomu, ani sebe. Montuje sa do všetkých vecí, ku všetkému organizuje tlačovky, no nevyzná sa do ničoho.

Prečo si každý zastupiteľ vládnych strán organizoval svoju vlastnú tlačovku? Nebolo to tak dávno, keď boli všetci krásne spolu vedľa seba, a pokorne informovali o nových opatreniach. To bolo však ešte počas prvej vlny a tesne po vzniku vlády. Každý bol s každým kamarát. Dnes nám vládni predstavitelia predvádzajú nepodarené divadelné predstavenie, plné šírenia negativizmov, poloprávd a vzájomných urážok. Súčasná vláda si vyhlásením krízového štábu 11.10.2020 vykopala pod sebou hrob. Otázne je, kedy sa do neho vloží truhla. Šírením strachu, arogantnými vyjadreniami, odporným vyhrážaním či  urážaním ľudí jej začína zvoniť umieračik. A to je pre Slovensko len a len dobre.

My, Slováci, už ďalej nesmieme dovoliť maniere tejto psychopatickej vlády. Ak máte chuť protestovať, protestujte. Nebudete sami!

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143566x
Priemerná čítanosť článkov: 3263x

Autor blogu

Kategórie