Založ si blog

Je Vláda SR tak hlúpa alebo tak poplatná cudzím záujmom?

 

Človek si zvykne aj na šibenicu … ale čoho je veľa toho je dosť.

V modernej histórii Slovenska tak tvrdý amaterizmus ako predvádza súčasná vláda nemá obdoby. Možno hovoriť o šikanovaní občanov Slovenska, tých miliónov občanov, ktorí sú ich „zamestnávateľmi“ a z daní ktorých sú každomesačne platení.

Natíska sa klasická otázka: „Cui bono?“ – „Komu to prospeje?“

O čo teda ide? Vládni predstavitelia stále vo väčšom rozsahu zavádzajú rôzne nové reštrikcie, ktoré znevýhodňujú neočkovaných občanov Slovenskej republiky. Vymýšľajú si vedecky nepodložené predstavy, akoby zaočkovaný občan nemohol prenášať a ďalej šíriť COVID 19. Ale opak – teda vedecký názor –  je pravdou. Oficiálne vedecké zdroje totiž uvádzajú toto:

OTÁZKA:Môžem po očkovaní proti COVID-19 nakaziť iných ľudí?

ODPOVEĎ: Zatiaľ nie je známe, či vakcína zabráni prenosu vírusu.

( predposledná strana č.7: https://fnnitra.sk/wp-content/uploads/2021/01/Co-mozete-ocakavat-po-vasom-ockovani-proti-COVID-19_5.jan-2021.pdf  ).

A rovnako leták spoločnosti Pfizer/BioNTech uvádza:

„Zatiaľ nevieme, či vakcína dokáže zabezpečiť, aby ste vírus ďalej nešírili, takže musíte naďalej dodržiavať opatrenia vydané orgánmi verejného zdravotníctva“ (strana č. 7 dole:  https://www.hse.ie/eng/services/news/newsfeatures/covid19-updates/covid-19-vaccine-materials/covid-19-vaccine-translated-materials/pfizer-biontech-comirnaty-vaccine-information-slovak.pdf ).

Táto informácia pendlerov asi nepoteší, nakoľko dokazuje, že si z nich robí Vláda SR totálnu „srandu“. Rovnako nepoteší veriacich, nakoľko nedávno vyšla správa: „Na stretnutí s pápežom sa budú môcť zúčastniť len plne zaočkovaní.
(https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595063-na-stretnuti-s-papezom-sa-budu-moct-zucastnit-len-plne-zaockovani/ ).

Tak teda dokedy si ešte necháme skákať po hlave? Uvidíme, povedal slepý a išiel do kina na nemý film.

Cui bono? J

 

P.S.: (správa z 18.7.2021) Počet denných prípadov nákazy koronavírusom v Izraeli po prvý raz za štyri mesiace presiahol tisícovú hranicu. Podľa tamojšieho ministerstva zdravotníctva v krajine za uplynulých 24 hodín pribudlo dovedna 1118 nových infekcií, čo je najväčší denný prírastok od polovice marca. Informovala o tom agentúra DPA.

Izraelský premiér Naftali Bennett v piatok počas stretnutia s ministrami a predstaviteľmi bezpečnostných zložiek a zdravotných úradov uviedol, že koronavírusový delta variant spôsobuje nárast infekcií po celom svete, “a to aj v zaočkovaných krajinách ako Spojené kráľovstvo, USA či Izrael”. V tomto duchu poznamenal, že “účinnosť existujúcich vakcín proti variantu delta je slabšia, ako sme dúfali”. Zároveň dodal, že vakcíny samy o sebe problém pandémie nevyriešia. ( https://www.teraz.sk/zahranicie/v-izraeli-pribudlo-najviac-pripadov-od/563637-clanok.html )

 

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 145155x
Priemerná čítanosť článkov: 3299x

Autor blogu

Kategórie