Založ si blog

Je Vláda SR tak hlúpa alebo tak poplatná cudzím záujmom?

 

Človek si zvykne aj na šibenicu … ale čoho je veľa toho je dosť.

V modernej histórii Slovenska tak tvrdý amaterizmus ako predvádza súčasná vláda nemá obdoby. Možno hovoriť o šikanovaní občanov Slovenska, tých miliónov občanov, ktorí sú ich „zamestnávateľmi“ a z daní ktorých sú každomesačne platení.

Natíska sa klasická otázka: „Cui bono?“ – „Komu to prospeje?“

O čo teda ide? Vládni predstavitelia stále vo väčšom rozsahu zavádzajú rôzne nové reštrikcie, ktoré znevýhodňujú neočkovaných občanov Slovenskej republiky. Vymýšľajú si vedecky nepodložené predstavy, akoby zaočkovaný občan nemohol prenášať a ďalej šíriť COVID 19. Ale opak – teda vedecký názor –  je pravdou. Oficiálne vedecké zdroje totiž uvádzajú toto:

OTÁZKA:Môžem po očkovaní proti COVID-19 nakaziť iných ľudí?

ODPOVEĎ: Zatiaľ nie je známe, či vakcína zabráni prenosu vírusu.

( predposledná strana č.7: https://fnnitra.sk/wp-content/uploads/2021/01/Co-mozete-ocakavat-po-vasom-ockovani-proti-COVID-19_5.jan-2021.pdf  ).

A rovnako leták spoločnosti Pfizer/BioNTech uvádza:

„Zatiaľ nevieme, či vakcína dokáže zabezpečiť, aby ste vírus ďalej nešírili, takže musíte naďalej dodržiavať opatrenia vydané orgánmi verejného zdravotníctva“ (strana č. 7 dole:  https://www.hse.ie/eng/services/news/newsfeatures/covid19-updates/covid-19-vaccine-materials/covid-19-vaccine-translated-materials/pfizer-biontech-comirnaty-vaccine-information-slovak.pdf ).

Táto informácia pendlerov asi nepoteší, nakoľko dokazuje, že si z nich robí Vláda SR totálnu „srandu“. Rovnako nepoteší veriacich, nakoľko nedávno vyšla správa: „Na stretnutí s pápežom sa budú môcť zúčastniť len plne zaočkovaní.
(https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595063-na-stretnuti-s-papezom-sa-budu-moct-zucastnit-len-plne-zaockovani/ ).

Tak teda dokedy si ešte necháme skákať po hlave? Uvidíme, povedal slepý a išiel do kina na nemý film.

Cui bono? J

 

P.S.: (správa z 18.7.2021) Počet denných prípadov nákazy koronavírusom v Izraeli po prvý raz za štyri mesiace presiahol tisícovú hranicu. Podľa tamojšieho ministerstva zdravotníctva v krajine za uplynulých 24 hodín pribudlo dovedna 1118 nových infekcií, čo je najväčší denný prírastok od polovice marca. Informovala o tom agentúra DPA.

Izraelský premiér Naftali Bennett v piatok počas stretnutia s ministrami a predstaviteľmi bezpečnostných zložiek a zdravotných úradov uviedol, že koronavírusový delta variant spôsobuje nárast infekcií po celom svete, “a to aj v zaočkovaných krajinách ako Spojené kráľovstvo, USA či Izrael”. V tomto duchu poznamenal, že “účinnosť existujúcich vakcín proti variantu delta je slabšia, ako sme dúfali”. Zároveň dodal, že vakcíny samy o sebe problém pandémie nevyriešia. ( https://www.teraz.sk/zahranicie/v-izraeli-pribudlo-najviac-pripadov-od/563637-clanok.html )

 

Demokracia, si ešte na Slovensku, alebo ti zvoní umieračik?

18.08.2023

Je ešte demokracia súčasťou Slovenska? To je otázka, ktorú si kladú ľudia na Slovensku už dlho, no včera táto otázka eskalovala o to viac. Čo sa to tu vlastne deje pár týždňov pred dôležitými parlamentnými voľbami? Je zarážajúce, že Slovensku vládne samozvaný alipaša – Hamran. Človek ktorý by za demokratických okolností do svojej funkcie ani nebol zvolený, [...]

Nad NAKA sa zmráka?

19.08.2022

To čo predvádzajú niektorí príslušníci NAKA v posledných mesiacoch prekračuje všetky medze. Svojvôľa, nezákonnosť, šikana, zastrašovanie a hlúposti spôsobené kŕčom. Určití príslušníci NAKA, otvorene označovaný súčasným šéfom polície ako „naši chlapci“ totiž už vedia, že metódam ich práce bude onedlho koniec. V prírode má všetko svoju prirodzenú [...]

Rusofóbiu nepriniesla vojna na Ukrajine. Ide o dlhodobý program Západu

24.03.2022

Kroky Moskvy na Ukrajine odhalili hlboko zakorenený a latentný rasizmus voči ruskému ľudu, ktorý mnohé západné inštitúcie – v neposlednom rade Hollywood a staršie mainstreamové médiá – kultivujú už príliš dlho. Zo všetkých vojenských operácií, ktoré sa uskutočnili od začiatku milénia – v Afganistane, Iraku, Líbyi a Jemene (uskutočnili ich USA a NATO), je zrazu [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

bonum

Pravdivé informácie k dôležitým témam na základe overených faktov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 143204x
Priemerná čítanosť článkov: 3255x

Autor blogu

Kategórie